مرضیه فرشاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه برخی از آموزش و فرهنگ سازی ها را باید از دوران پیش دبستان شروع کرد، اظهارداشت: تاکنون بهترین برنامههای پیشگیری از اعتیاد در استان اصفهان در 15 محله روستایی، 9 محیط کار انجام شده است.
وی با بیان اینکه 76 مهدکودک برای آموزشهای لازم برای پیشگیری از اعتیاد زیر پوشش این ارگان قرار گرفته است، افزود: در اواخر مهرماه سال جاری تعداد مهدهای کودک زیر پوشش این نهاد به 100 مهد میرسد.
معاون پیشگیری ادارهکل بهزیستی استان اصفهان تصریح کرد: آموزشهای متعددی باید در این راستا به کودکان مهدکودکی ارائه شود و در این راستا ادارهکل بهزیستی استان اصفهان این موضوع را در اولویت کاری خود قرار داده است.
وی با تاکید به اینکه تاکنون 57 محله شهر اصفهان برای پیشگیری از اعتیاد زیر پوشش این نهاد قرار گرفته است، اظهار امید واری کرد: سایر محلات اصفهان نیز در سالجاری زیر پوشش آموزش پیشگیری از اعتیاد قرار گیرد.
فرشاد در ادامه افزود: 59 مرکز ترک اعتیاد در استان اصفهان وجود دارد که 12 کمپ ترک اعتیاد برای آقایان و 12 کمپ ترک اعتیاد برای بانوان اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه درصدد تدوین سند ملی جامع پیشگیری از اعتیاد هستیم، یادآور شد: پس از گذشت یکسال و نیم اعتبارات آن اختصاص پیدا نکرده است.
معاون پیشگیری ادارهکل بهزیستی استان اصفهان از آمادگی صدور مجوز 30 کمپ اشاره کرد و گفت: اجرای این سند سبب زیر پوشش قرار دادن 40 درصد از جمعیت استان برای آموزشهای لازم پیشگیری از اعتیاد می شود.
نظر شما